TIMIŞ. Investiţie de un milion de euro, respinsă de consilierii locali din Brestovăţ

Data publicării:
brestovat-21916

Localitatea Brestovăţ se afla între Lugoj şi Timişoara. Aerul curat şi zona liniştită au convins conducerea unui ONG că acolo ar fi locul cel mai potrivit să ridice un spital. Investiţia ar ajunge la un milion de euro. Primăria trebuia să pună la dispoziţie doar terenul. Proiectul a fost însă respins de consilierii locali, care spun că nu au fost consultaţi pe această temă.

„Noi trebuia să fim în comisia asta de specilitate, să dezbatem anumite lucruri, să ştim despre ce e vorba. Nu ne pui în faţă proiectul de hotărâre şi să votăm aşa”, a declarat Nica Dobra, unul dintre consilierii locali, care nu şi-a ascuns îndoilelile privind această investiţie.

Primarul localităţii, Eugen Dobra, susţine însă că proiectul le-a fost prezentat consilierilor, iar decizia fost luată doar ca răzbunare politică. Acesta spune că investiţia ar reprezenta bugetul comunei pe 20 de ani, dar consilierii au uitat că au fost aleşi de comunitate.

Deschiderea unui spital în comună este bine văzută de localnici. Aceştia speră ca noul spital să le ofere locuri de muncă.

Dacă până săptămâna viitoare consilierii locali nu se vor răzgândi, fundaţia este hotărâtă să investească în altă localitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri