Traficant de cocaină, prins în flagrant la Brașov

Data publicării:
trafic droguri
Polițiștii au descoperit și ridicat, în urma perchezițiilor domiciliare, comprimate ecstasy, „obiecte purtând urme de substanță” și alte mijloace de probă. Colaj foto / surse foto DIICOT

DIICOT a făcut percheziții și acțiuni în flagrant în municipiul Brașov, care au au dus la prinderea unui traficant de cocaină și la reținerea și cercetarea a altor două persoane. Cele trei persoane au fost arestate preventiv, transmite instituția într-un comunicat de presă.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au desfășurat, în două cauze penale, o acțiune de prindere în flagrant delict, și au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Brașov, fiind vizate 3 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc”, anunță sursa citată într-un comunicat.

Cele trei persoane ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc, cocaină și comprimate ecstasy, în județul Brașov.

Una dintre persoanele cercetate a fost prinsă în flagrant, imediat după ce a comercializat 45 de grame de cocaină, pentru 3.000 de lei. Acesta își ascundea drogurile în haine.

Polițiștii au descoperit și ridicat, în urma perchezițiilor domiciliare, comprimate ecstasy, „obiecte purtând urme de substanță” și alte mijloace de probă.

„La data de 2 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea a 3 persoane, pentru 24 de ore”, se precizează în comunicat.

Miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri