Video Tragedie provocată de un șofer drogat, în seara de Crăciun: Un mort și 6 răniți. Persoana decedată este un primar din Olt

Data actualizării: Data publicării:
Accident cu un mort și șase răniți în seara de Crăciun, în județul Olt
Accident cu un mort și șase răniți în seara de Crăciun, în județul Olt. Foto: Captură Digi24

Accident cu un mort și șase răniți în seara de Crăciun, în județul Olt, provocat de un șofer beat și drogat. Victima care a decedat în urma impactului este primarul localității Grădinari.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Șapte persoane au fost implicate în accidentul rutier de seara trecută. Toate au ajuns la Spitalul Județean din Slatina pentru îngrijiri medicale.

Din nefericire, una dintre victime, primarul din Grădinari, județul Olt, a decedat. Bărbatul se afla într-o ambulanță privată, împreună cu doi consilieri. Aceștia fuseseră la spital pentru dializă și se întorceau acasă.

Accidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 32 de ani din Slatina. Potrivit polițiștilor, el era atât beat, cât și sub influența drogurilor.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri