Traian Băsescu la Mamaia: „Mi-aş dori să semene mai mult cu Las Vegas”

Data publicării:
base

Preşedintele României îşi petrece din nou weekendul la malul mării. De această dată însă, Traian Basescu nu s-a mai limitat la o ieşire în Neptun, la restaurantul său preferat, ci a ales staţiunea Mamaia. A făcut o baie de mulţime, s-a fotografiat cu turiştii şi a mâncat roşii, brânză şi castraveţi la un restaurant cu specific libanez din zonă. Şeful statului s-a declarat dezamăgit de mizeria din staţiune şi spune că şi-ar fi dorit ca Mamaia să semene mai mult cu Las Vegas.

Zeci de turişti s-au călcat în picioare pentru o fotografie cu preşedintele ţării.După solicitanta baie de mulţime care a durat mai bine de o oră, preşedintele a mers la un restaurant de lux din Mamaia.

El spune însă că staţiunea l-a dezamăgit: „Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia dar nu mi-a plăcut mizeria din Mamaia. Dacă v-aţi uitat când să intri pe faleză...e murdar. (...) Faţă de câte spectacole de-astea gen Las Vegas vedem la televizor, când ajungi în Mamaia e o oarecare decepţie.

Înainte să se relaxeze în Mamaia, Traian Băsescu a făcut o vizită la bordul fregatei Ferdinand, în portul Constanţa, unde a fost deschisă o expoziţie dedicată regelui Ferdinand I.




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri