Trei bărbați au fost scoși inconştienți dintr-o fântână. Unul dintre ei a fost declarat decedat

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd
Trei persoane, scoase inconştiente dintr-o fântână. La intervenție a fost adus și un elicopter SMURD.

Trei bărbați au fost scoși în stare de inconştienţă dintr-o fântână în satul Finţeşti, comuna Năieni din judeţul Buzău, au anunţat, duminică seara, reprezentanţii ISU Prahova. Unul dintre ei nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat.

ACTUALIZARE 21:30 - Unul dintre cei trei bărbaţi care au fost scoşi de pompieri în stare de inconştienţă din fântână a decedat, ceilalţi doi fiind transportaţi la spital de către echipajele de intervenţie sosite la faţa locului, a informat, duminică seara, ISU Prahova.

„Un bărbat de 47 de ani, din nefericire, nu a reacţionat la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova. Celelalte victime, bărbaţi, transportaţi la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.


Potrivit sursei citate de Agerpres, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil (în baza planului de intervenţie comună încheiat cu ISU Buzău).

„Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de-a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri