Un an de Digi24 Oradea. Reporterii au muncit zi și noapte pentru a vă aduce știrile care contează

Data publicării:
oradea-1

Marți, 6 august, postul regional al Digi24 împlinește un an de emisie, primul an de reportaje transmise în direct, primul an de implicare directă în viața comunității, primul an de informații corecte livrate telespectatorilor.

În doar 365 de zile echipa Digi24 Oradea, din care fac parte 40 de profesioniști, reporteri, prezentatori, moderatori, operatori, regizori, editori și producători, a reușit să adauge noi standarde jurnalismului și să devină un etalon de profesionalism în presa din regiune.

A fost un an greu, dar frumos, in care am învățat multe. Cel mai tare mă bucur că am reușit sa creăm o echipă și că eforturile noastre ne sunt constant răsplatite de reacția celor care ne urmăresc zilnic în buletine de știri sau emisiuni”, spune Bogdan Băcilă, producătorul Digi24 Oradea.

În urmă cu un an Digi24 Oradea și-a luat față de telespectatori angajamentul să respecte principiile jurnalismului de calitate: corectitudine, imparţialitate, obiectivitate, respect pentru adevăr și promovarea valorilor din toate domeniile.

Am încercat să acoperim toate domeniile de interes pentru telespectatorii noștri: administrație, învățământ, social, medical sau eveniment. Invitații știrilor și emisiunilor noastre sunt persoane implicate în viața comunității, cu putere de decizie, care pot schimba în bine viața locuitorilor acestor locuri. Nu vreau să dau nume, pentru că sunt multe care merită amintite; ideea este că am fost foarte selectivi în opțiunile noastre de teme și invitați”, mărturisește Bogdan Băcilă.

Mîndria celor din echipa Digi24 Oradea este că, într-un an de zile, au schimbat percepția orădenilor și bihorenilor despre modalitatea de informare: corectă, nepartinitoare, promptă.

Am încercat să schimbăm mentalități și să promovăm cultura și frumosul. Schimbarea pe care a suferit-o această televiziune locală a semănat cu un salt gigantic spre profesionalismul unei instituții media naționale. Iar telespectatorii noștri au fost surprinși să vadă că pot urmări programe cu acoperire editorială regională, la o calitate apropiată de cea a emisiunilor naționale”, spune producătorul general al Digi24 Oradea.

În zi aniversară, marți, 6 august, Digi24 Oradea a pregătit un program cu ediții speciale ale emisiunilor „Turist acasă”, „Divizia Locală”, „Recrutat în Crișana”.

În cadrul Jurnalelor de știri telespectatorii Digi24 vor fi martorii principalelor momente ale primului an de Digi24 Oradea.

Marți seara, de la 19.30 la 21.30, într-o ediție specială a „Vocilor Bihorului”, Octavian Haragoș si invitații lui, reprezentați ai autorităților locale si colegi, vor vorbi despre evoluția postului de televiziune de la primul minut de emisie până în prezent, despre impactul pe care Digi24 Oradea l-a avut asupra comunității locale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri