Un bărbat din Ilfov a înscenat un accident rutier ca să-și omoare soția. Acum a fost condamnat la 22 de ani de închisoare

Data actualizării: Data publicării:
smurd intervine la un accident rutier
Un bărbat din Ilfov a fost condamndat la 22 de ani de închisoare pentru că și-a omorât soția după ce s-a izbit intenționat cu mașina de un stâlp. Sursa: captură video

Un bărbat din Ilfov a fost condamndat la 22 de ani de închisoare pentru că și-a omorât soția după ce s-a izbit intenționat cu mașina de un stâlp, în zona Pipera, înscenând astfel un accident rutier. Decizia nu este definitivă.

Bărbatul nici măcar nu și-a ascuns intenția față de cei din jur. Anchetatorii au aflat de la familia femeii că soțul ei era violent și a amenințat de mai multe ori că vrea să-i facă rău.

De altfel, femeia voia să divorțeze.

Cu două zile înainte de tragedie, bărbatul l-a sunat pe socrul său și i-a spus că vrea să o omoare și chiar i-a descris cum vrea să facă acest lucru.

Accidentul înscenat a avut loc în aprilie 2022. Șoferul le-a declarat atunci polițiștilor veniți la fața locului că totul s-a întâmplat în urma unei șicanări în trafic, după ce un alt șofer i-a tăiat fața și astfel a ajuns într-un stâlp.

Declarațiile sale au fost însă contrazise de camerele de supraveghere care au înregistrat accidentul. Polițiștii care au studiat imaginile au văzut că bărbatul conducea cu aproximativ 80 de kilometri la oră și că a virat brusc pentru a lovi stâlpul cu partea dreaptă a mașinii.

Femeia a murit din cauza rănilor suferite.

Bărbatul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, dar decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri