Final fericit după ce un copil de 9 ani cu autism fusese dat dispărut de la domiciliu, în Dâmbovița

Data actualizării: Data publicării:
Copil dispărut
Un copil de 9 ani a dispărut de la domiciliu din localitatea dâmboviţeană Ogrea

Un copil de 9 ani a dispărut de la domiciliu din localitatea dâmboviţeană Ogrea şi a fost căutat de poliţişti şi apropiaţi, luni seara, potrivit IPJ Dâmboviţa. El a fost găsit într-o zonă împădurită, la câțiva kilometri de casă, anunță sursa citată.

ACTUALIZARE 00:15 - Copilul a fost găsit într-o zonă împădurită, la câţiva kilometri de casă, informează IPJ Dâmboviţa.

„Cu sprijinul voluntarilor, minorul a fost găsit într-o zonă împădurită din localitate, la aproximativ 3 kilometri faţă de locuinţă. Precizăm că acesta nu a suferit vătămări. Mulţumim tuturor persoanelor angrenate în activităţile de căutare pentru sprijinul acordat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În căutări au fost angrenaţi poliţişti, membri ai familiei, voluntari.


Știrea inițială:

Un copil de 9 ani a dispărut de la domiciliu din localitatea dâmboviţeană Ogrea şi este căutat de poliţişti şi apropiaţi, informează, luni seara, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unui copil, în vârstă de 9 de ani, din Ogrea, care a plecat de la domiciliu la data de 24 octombrie, fără a mai reveni”, precizează IPJ Dâmboviţa. Minorul este cunoscut cu autism, informează site-ul Poliției Române.

La data plecării, acesta purta un pulover negru, pantaloni în carouri, de culoare verde şi era încălţat cu pantofi sport albaştri. Poliţia face publice şi semnalmentele celui dispărut: 1,25 m înălţime, 35 de kilograme, păr brunet mediu, ochi căprui. 

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri