Un șofer care a tras cu un pistol de airsoft asupra altui bărbat a fost reținut, alături de două tinere care au mințit pentru el

Data actualizării: Data publicării:
barbat retinut de politisti - imagine blurata
Sursa: captură video

Bărbatul care a amenințat cu un pistol în trafic, în București, a fost reținut, alături de alte două tinere. Incidentul a avut loc în fața unui bloc din Sectorul 5.

Secția 24 Poliție au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani și două tinere, în vârstă de 16, respectiv 19 ani. Ei sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și mărturie mincinoasă.

Incidentul a avut loc marți, aproape de miezul nopții. La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.50, Secția 24 Poliție a fost sesizată de către un tânăr în vârstă de 20 de ani că, în timp ce se afla în parcarea unui bloc din Sectorul 5, o persoană ar fi oprit autoturismul și ar fi tras cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, asupra acestuia.

Victima a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală, întrucât avea urme vizibile de violență.

Mașina șoferului violent a fost depistată în trafic, pe o stradă din Sectorul 2. În mașină se aflau trei persoane: șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani și două tinere, de 16, respectiv 19 ani. În urma controlului efectuat, în autovehicul au fost găsite un cuțit, un spray iritant-lacrimogen și 25 de bile de cauciuc, specifice proiectilelor armelor de tip air soft, potrivit polițiștiilor.

Tânăra în vârstă de 19 ani a făcut afirmații mincinoase, precizând că ea este cea care a tras cu pistolul asupra victimei, cele declarate fiind susținute și de tânăra de 16 ani.

Astfel, față de cele două tinere, au fost demarate cercetările pentru mărturie mincinoasă.

Cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Ulterior, față de tânărul în vârstă de 19 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri