Un tânăr de 22 ani și-a ucis în bătaie bunicul. A încercat să scape de polițiști, dar a fost prins după câteva ore

Data publicării:
barbat incatusat
Tribunalul Sălaj a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului acuzat de omor asupra unui membru al familei. FOTO: Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost arestat preventiv pentru acuzaţia că şi-ar fi ucis bunicul, în vârstă de 72 de ani, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, în zona capului, în apartamentul în care locuiau împreună, din Zalău, transmite Agerpres.

„Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că în data de 20 martie, inculpatul i-a aplicat victimei (...), bunicul său, lovituri multiple cu un corp dur, în zona capului, cauzându-i acestuia plăgi contuze şi fracturi ale cutiei craniene cu hemoragie extinsă meningo-cerebrală, leziuni în urma cărora a survenit decesul victimei. Infracţiunea s-a produs în apartamentul victimei, situat în municipiul Zalău, în care locuia şi inculpatul, din toamna anului 2023”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, transmis vineri.

Potrivit sursei citate, inculpatul a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior, în decurs de doar câteva ore, de către poliţişti.

Tribunalul Sălaj a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului acuzat de omor asupra unui membru al familei.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri