VIDEO | Accident grav în Craiova: Un taximetrist şi o pasageră au decedat. Copilul acesteia și bunicul, răniți grav

Data publicării:
accident craiova

Un taximetrist de 55 de ani din Craiova şi o femeie de 39 de ani au decedat, duminică, într-un accident rutier grav care a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Islaz şi Râului, iar copilul femeii în vârstă de 7 ani şi bunicul acesteia au fost transportaţi la spital în stare gravă, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit IPJ Dolj şi ISU Dolj, bărbatul de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecţia cu strada Râului nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova.

"Conducătorul de taxi şi o femeie, pasager în taxi, în vârstă de 39 de ani, din Craiova au decedat. În maşină mai era bunicul femeii, de 84 de ani, şi copilul acesteia în vârsta de 7 ani, niciunul dintre cei doi nu era conştient când au fost preluaţi pentru a fi transportaţi la spital", a informat IPJ Dolj.

Şi şoferul celuilalt autoturism care circula pe str. Râului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri