VIDEO. Luare de ostatici la Suceava

Data publicării:
ostatici farmacie

Bărbatul de 37 de ani a intrat în farmacie la ora prânzului, când înăuntru se aflau trei angajate şi doi clienţi. Pe imaginile camerelor de supraveghere se observă cum bărbatul închide uşa farmaciei şI nu mai lasă pe nimeni să iasă.

Farmacistele au profitat de un moment de neatenţie şi au apăsat butonul de panică. Imediat la faţa locului au ajuns doi agenţi de pază.

Grupul operativ s-a deplasat în aproape trei minute la faţa locului. A constatat că în interiorul farmaciei era o persoană de sex masculin cu o şurubelniţă, cu uşa blocată la intrare şi avea reţinute persoanele din interior. Au izolat zona, au purtat primele discuţii cu farmacistele printr-un geam şI au fost anunţate organele de poliţie”, spune Leonard Breabăn, administratorul unei firme de pază.

Cei doi agenţi de securitate au încercat să negocieze cu bărbatul, însă fără nici un rezultat. Bărbatul cerea să discute cu un ofiţer superior din poliţie şi spunea că are un motiv întemeiat pentru asta.

El a creat o poveste în jurul fetiţei lui, cum că dânsa ar fi abuzată, până la urmă nu am reuşit să aflăm de către cine sau de către ce anume şi mi-a arătat o fotografie cu ea”, povestește una dintre farmaciste, Cătălina Olari.

După aproape jumătate de oră de negocieri eşuate, mascaţii ajunşi la faţa locului au spart uşa de la intrare şi l-au imobilizat pe agresor.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul despre care au aflat ulterior că are probleme psihice şi că nu şi-a urmat tratamentul prescris.

Agresorul a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri