Explicația incredibilă dată de sora femeii care a abandonat o pisică cu pui pe marginea drumului, în Breaza

Data publicării:
pisica2

Gest de cruzime în localitatea Breaza, județul Prahova. O femeie a abandonat o pisică și patru pui abia născuți la marginea drumului. I-a scos din mașină și i-a lăsat pe șosea, într-o pungă de cadou.

Proprietarul unei case din zonă a surprins imaginile pe camera de supraveghere și le-a salvat imediat. O rudă a celei care a făcut acest gest vine cu o explicație halucinantă pe o rețea socială: susține că femeia nu știa că are animalele în portbagaj, iar după ce le-a lăsat în drum, și-a sunat sora să vina să le ia, doar că și aceasta era ocupată.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din Breaza apare o femeie care oprește mașina în drum. Merge apoi la portbagaj de unde scoate o pisică și 4 pui, îi pune într-o pungă și îi lasă la marginea drumului. Își continuă apoi drumul, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Un proprietar al unei case din zonă a văzut imaginile pe camera lui de supraveghere. Nu a stat pe gânduri și s-a dus imediat să vadă în ce stare sunt pisicile.

Uitați oameni buni, cum unii oameni își bat joc de animale. Ce suflet poți să ai, mă, să îi abandonezi în stradă? Nu îmi vine să cred”, spune Adrian Mănescu, cel care a publicat imaginile.

Și puii și pisica sunt acum acasă la salvatori.

Sora persoanei care i-a aruncat în drum spune că sora ei a plecat spre serviciu și a constat pe drum că are pisica în portbagaj. Abia când a auzit zgomote, femeia a deschis portabagajul și a văzut-o. A luat o pungă de cadouri și a lăsat pisica și puii în drum. Și-a sunat sora și i-a cerut să meargă ea să îi ridice, însă și aceasta era deja ocupată. Așa că animalele au rămas abandonate.

Pisica ar aparține, de fapt, unei alte surori a femeii care a lăsat animalele în drum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri