Fată de 17 ani din București, căutată de Poliție. A plecat de acasă în mijlocul nopții, în capot și papuci

Data actualizării: Data publicării:
fata disparuta de acasa
Adolescenta de 17 ani este căutată de Poliție, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Sursa foto: Poliția Capitalei

O tânără de 17 ani din București este căutată de poliţişti, după ce a plecat de acasă în noaptea de miercuri spre joi şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au făcut publice semnalmentele fetei şi roagă persoanele care au informaţii despre ea să anunţe autorităţile.

Minora dispărută se numește Petrache Maria Geanina, are 17 ani și a plecat de acasă, din Sectorul 2 al Capitalei, pe 11 aprilie 2024, în jurul orei 01:00.

Adolescenta are 1,65 metri înălțime, 65 de kilograme, ten deschis, păr șaten și ochi verzi. La momentul dispariției purta un capot negru, cu buline albe și papuci.

"Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național", anunță reprezentanții Poliției Capitalei.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minora sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri