Femeia din Suceava acuzată că şi-a omorât bebeluşul le-a spus anchetatorilor că a mai ucis doi şi le-a explicat de ce a făcut asta

Data publicării:
suceava

Femeia din Suceava acuzată că şi-a omorât trei bebeluşi pe care i-a îngropat le-a povestit anchetatorilor de ce a săvârşit aceste crime. 

Femeia de 37 de ani este acuzată de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băiețel, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi. În timpul anchetei, au fost descoperite resturile a încă doi bebeluși, care fuseseră îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018.

Acuzata le-a făcut mărturisiri complete anchetatorilor. Ea le-a spus că în ultimii doi ani a mai avut doi copii, care sunt îngropaţi pe proprietatea familiei.

Ea mai trei copii în vârstă, de 6, 8 şi 10 ani. Femeia a declarat că după cei trei copii nu şi-a mai dorit şi alţii, astfel că ar fi ajuns la aceste fapte oribile.  

În timpul cercetărilor, femeia le-a indicat anchetatorilor locurile în care sunt îngropaţi copiii. La faţa locului a fost adus şi soţul femeii, care a declarat că nu ştia de sarcină.

Femeia de 37 de ani a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru a beneficia de îngrijiri medicale post-naștere și urmează să fie supusă săptămâna viitoare unei expertize medico-legale psihiatrice.

Deocamdată împotriva ei nu a fost luată nicio altă măsură restrictivă, fiind efectuate cercetări într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Procurorii spun că bebelușul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu și a fost ucis de mamă

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebelușului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, județul Suceava, arată că acesta s-a născut viu și că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată.

La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le dețin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis și ascuns.

Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În acest caz cercetările continuă pentru a fi stabilite toate împrejurările acestui caz.

Bebelușul a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinațională.

Surse:  monitorulsv.ro, Digi24

Editare Georgiana Marina

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri