FOTO. Gheorghe Dincă a zâmbit la plecarea de la Tribunalul Dolj

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe-dinca-zambind-tribunalul-dolj-inquam-photos-bogdan-danescu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Gheorghe Dincă, principalul suspect în dosarul în care este acuzat de viol și trafic de minori, dar nu și de omor - deocamdată nu există o confirmare în acest sens - a zâmbit în timp ce cobora scările Tribunalului Dolj, după ce a aflat că a fost arestat preventiv. Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan Dănescu, pentru agenția InquamPhotos.

Bărbatul nu a răspuns când a fost întrebat de jurnaliști care este motivul pentru care zâmbește. De altfel, el nu a făcut nicio declarație.

Suspectul principal al tragediei de la Caracal a pledat nevinovat și a spus instanței că nu le cunoaște pe cele două tinere, Alexandra și Luiza, despre care anchetatorii cred că le-a răpit și violat.

Însă, potrivit avocatului acestuia, apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto.

Avocatul a fost întrebat dacă s-a descoperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând: „Din câte am înțeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui”. Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaște”.

„Spune că nu cunoaște cele două persoane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. La ora actuală acuzația nu este de omor, este vorba despre trafic de minori și viol, acestea sunt infracțiunile care se rețin în sarcina dânsului”, a declarat avocatul.

Întrebat, de asemenea, dacă suspectul are alibiuri pentru zilele în care a dispărut Alexandra, avocatul a răspuns că acesta a mers diminețile la piață, iar apoi „a lucrat la o activitate de tinichigerie, pentru că dânsul dezmembrează și componente de fier și le comercializează”.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri