George Simion anunță cine ar fi prim-ministrul AUR. Ce se știe despre Marius Dorin Lulea

Data publicării:
Conducerea Parlamentului ar vrea să închidă balcoanele sălii de ședință, acolo unde stau invitații, pe motiv că sunt prea mulți elevi care își fac selfiuri de acolo și pot cădea.
Președintele AUR, George Simion. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

George Simion a anunțat, în cadrul emisiunii OFF/OnTheRecord, de la Aleph News, că prim-vicepreședintele Marius Dorin Lulea este candidatul AUR la funcția de premier. În schimb, candidatul pentru alegerile prezidențiale va fi anunțat după alegerile europarlamentare.

În cursa internă din AUR pentru alegerile europene de anul viitor se vor înscrie eurodeputatul Cristian Terheș, avocatul Gheorghe Piperea și deputatul Claudiu Târziu, după cum relatează publicația G4Media.  

Avem un candidat la funcția de premier: Marius Dorin Lulea. Candidatul la prezidențiale îl vom anunța după alegerile europarlamentare (…). Cele mai importante alegeri din 2024 au data stabilită: 9 iunie, Parlamentul European. Este important să avem cât mai mulți europarlamentari AUR care să formeze o majoritate suveranistă în Parlamentul European. Luna viitoare vom anunța candidații AUR pentru Parlamentul European. Noi încercăm să deschidem acest joc politic. Cristian Terheș, Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu – sunt oameni care vor deschide lista AUR. Eu nu candidez pentru Parlamentul European, a declarat George Simion în cadrul emisiunii.

277304450_160743956333228_8808700880125489110_n
Lulea Marius Dorin. Foto: Lulea Marius Dorin/Facebook

Marius Dorin Lulea este prim-vicepreședinte AUR și unul dintre fondatorii partidului. Foarte apropiat de liderul George Simion, om de afaceri din Tunari i-a fost angajator lui George Simion înainte de a ajunge deputat și i-a oferit inclusiv o garsonieră în Tunari. 

De formație inginer constructor, el este acționar și director la Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL, cea mai importantă afacere pe care o conduce. Aceasta este firma la care figura ca angajat George Simion înainte să ajungă deputat, conform declarației sale de avere. George Simion a locuit până de curând într-o garsonieră de 20 de mp care aparținea tot lui Marius Lulea.

Conform datelor obținute cu ajutorul termene.ro, omul care ar controla AUR face parte din cinci firme active și a mai fost acționar în două societăți radiate.

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri