Video&Foto UPDATE Incendiul de vegetaţie care a blocat traficul pe DN 6, în județul Teleorman, a fost stins

Data actualizării: Data publicării:
flacari langa sosea
Incendiu puternic de vegetație în județul Teleorman. Foto: ISU Teleorman

ACTUALIZARE. Incendiul de vegetaţie care a blocat traficul pe DN 6 (E 70) în zona Vităneşti a fost stins, circulaţia urmând să se reia după dispersarea fumului, informează, duminică seara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

"Incendiul a fost lichidat în apropierea E 70, însă mai sunt câteva focare în câmp, care se manifestă la mirişte. Traficul rutier se va relua în cel mai scurt timp posibil, în condiţii de siguranţă, după evacuarea fumului. Reamintim faptul că la acest eveniment nu au fost înregistrate victime", precizează sursa citată.

Traficul este blocat pe DN 6 (E 70), în județul Teleorman, din cauza unui puternic incendiu de vegetație. Potrivit ISU Teleorman, între localitățile Vitănești și Văceni circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar în prezent se acționează pentru stingerea flăcărilor. 

Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman

Potrivit sursei citate, din cauza unui incendiu de vegetație uscată, care se manifestă în apropierea drumului european E70 pe un front de 300 ml și pe aproximativ 50 de ha de miriște, cu degajări de fum pe carosabil, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se acționează pentru lichidare cu următoarele forțe și mijloace: - ISU TR - 15 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și o autocisternă; - SVSU Vitănești - 5 oameni cu o autospecială de stingere și un tractor cu plug; - SVSU Drăgănești Vlașca - un om cu un tractor cu plug.

Pentru luarea măsurilor legale, la fața locului s-a deplasat și echipa de serviciu a GNM Teleorman, iar APIA a fost anunțată telefonic de eveniment.

Nu sunt înregistrate victime.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri