Incendiu puternic în Covasna, provocat de copii care s-au jucat cu focul. Un băiețel de 3 ani a fost rănit, doi cai au murit

Data actualizării: Data publicării:
Incendiu puternic în Covasna, provocat de copii care s-au jucat cu focul
Incendiu puternic în Covasna, provocat de copii care s-au jucat cu focul. Foto: ISU Covasna

Un copil în vârstă de trei ani a fost rănit şi doi cai au murit în urma unui incendiu izbucnit vineri în localitatea Ilieni, cauzat, cel mai probabil, de jocul cu focul, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, incendiul a cuprins o casă de locuit şi două anexe alăturate iar stingerea flăcărilor a durat mai mult de patru ore.

Copilul a fost transportat la spital cu arsuri minore, un câine a fost salvat de pompieri, dar doi cai au murit în incendiu.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de circa 200 mp. După mai bine de 4 ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă de producere a acestuia este reprezentată de jocul copiilor cu focul. În urma incendiului, a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 3 ani, care prezenta arsuri minore şi a necesitat transportul la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare. Din nefericire, doi cai şi-au pierdut viaţa. Un câine a fost salvat din flăcări de către salvatori", precizează reprezentanţii ISU Covasna, potrivit Agerpres.

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălţimi şi un echipaj medical SMURD.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri