Video Incendiu puternic în Vrancea. Un depozit de colectare a deșeurilor din plastic a luat foc. A fost emis mesaj Ro-Alert

Data publicării:
incendiu vrancea
Foto: Captură video Digi24

Incendiu puternic în comuna Slobozia Ciorăști, din județul Vrancea, la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic. A fost emis mesaj Ro-Alert. Mai multe echipaje intervin la fața locului pentru lichidarea flăcărilor.

Potrivit presei locale, incendiul a cuprins un depozit în care erau depozitate deșeuri reciclabile din materiale plastice.

Mai multe echipaje din cadrul ISU Vrancea s-au deplasat la fața locului și intervin pentru lichidarea flăcărilor. „Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic, situat în sat Armeni, comuna Slobozia Ciorăști.

Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. A fost emis un mesaj prin RO-ALERT pentru avertizarea populației de incendiul (degajari mari de fum) produs în sat Armeni, comuna Slobozia Ciorăști”, transmite ISU Vrancea. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri