Acuzat de şantaj. Mihail Vlasov, către şeful interimar al Camerei de Comerţ: "Nu e bine ce faci, nu aş vrea să sufere şi copiii altora"

Data publicării:
mihail vlasov - 66425-Mediafax Foto-Catalina Filip

 

Potrivit anchetatorilor, în 5 mai 2014, Mihail Vlasov l-ar fi ameninţat pe președintele interimar al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), prin darea în vileag a unei prezumtive fapte de corupție ce ar fi compromițătoare pentru acesta.

Astfel, președintele interimar al CCIR a fost contactat telefonic de Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov care, în aceeași zi, i-a înmânat un plic „sigilat”, comunicându-i că este din partea tatălui ei. Plicul conținea o scrisoare scrisă și semnată de Mihail Vlasov.

„Destinatarul afirmă că, după citirea scrisorii, s-a simțit amenințat, în sensul că i s-a creat o stare de temere, atât pentru sine cât și pentru familia sa, mai ales că la finalul scrisorii era specificat „n-aș vrea să sufere și copiii altuia”.
Anterior primirii scrisorii de amenințare, destinatarul, președintele interimar al CCIR ar fi fost contactat telefonic de mai multe ori de către Vlasov Mihail care i-ar fi spus, sub diverse forme, că „nu este bine ce face”, cu referire exactă la activitatea acestuia în cadrul și în exercițiul funcției pe care o deține la Camera de Comerț și Industrie a României”, spun procurorii DNA.

Potrivit anchetatorilor, în opinia președintelui interimar, aceste amenințări directe ar fi în legătură cu demersurile făcute de forurile de conducere din C.C.I.R. după demiterea din funcția de președinte a lui Vlasov Mihail, privind atragerea răspunderii penale și patrimoniale a acestuia pentru faptele comise în timpul mandatului său.

Mihail Vlasov a fost astăzi la la DNA, unde i s-a adus la cunoştinţă acuzațiile din acest nou dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri