Sari la conținut

Arest la domiciliu pentru șoferul din Brăila care a omorât cinci oameni

 ACTUALIZARE 15.03. Arest la domiciliu pentru şoferul din Brăila care în urmă cu aproape două săptămâni a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz şi a ucis cinci oameni. Decizia a fost luată în urmă cu puţin timp de judecătorii din Brăila, dar procurorii vor să o conteste.


Specialiştii de la Institutul de Medicină Legală din Iaşi spun că şoferul nu era drogat, aşa cum au arătat analizele preliminare făcute la Spitalul Judeţean din Brăila, imediat după tragedie.

Rezultatul analozei toxicologice făxute de IML Iaşi anulează analizele preliminare, făcute imediat după accident. Atunci, testele rapide arătaseră că şoferul ar fi consumat substanţe interzise, din clasa amfetaminelor. Acum, medicii spun că rezultatul ar fi putu fi trucat de medicamentele împotriva epilepsiei, boala pe care şoferul a ascuns că o are.

Medicul de familie al tânărului spune că acesta a venit la un control, în urmă cu 10 ani, cu simptome specifice epilepsiei. I-a dat o trimitere pentru control neurologic, dar de atunci acesta nu i-a spus niciodată că ar suferit de epilepsie. Nu a precizat acest lucru nici în formularul de angajare ca agent la o firmă de pază din Brăila.