CAPTURI. Droguri cu iz de scorţişoară

Data publicării:
04012013 20m 20droguri-42032

Traficanții de droguri au fost pe „lista neagră” a Moşului. Şi, în loc de cadouri, mascaţii poliţiei le-au confiscat banii, le-au luat drogurile şi le-au pus cătuşe. Mulţi suspecţi au fost săltaţi chiar de pe stradă sau din cluburile de noapte.

În atmosfera sărbătorilor, traficanţi de droguri au încercat şi ei să îşi crească vânzările. Ofiţerii antidrog le-au stricat însă planurile şi au reuşit să confişte cantităţi importante de canabis, pastile de ecstasy, substanţe etnobotanice înainte ca acestea să ajungă pe piaţă.

În doar două săptămâni, în Capitală, au fost organizate peste 30 de percheziţii la traficanţii de droguri. Toate magazinile de etnobotanice au fost închise definitiv, iar după percheziţii au fost confiscate autoturisme şi sume importante de bani.

Unul dintre cei urmăriţi era considerat un „lord al etnobotanicelor”. Bărbatul avea câteva magazine în sectorul 3 din Bucureşti şi alte câteva în capitala Portugaliei.

Peste 30 de persoane au fost vizate în perioada sărbătorilor de ancheta poliţiştilor antidrog. 20 dintre suspecţi nu au mâncat sarmalele făcute acasă, ci pe cele de cantină. Instanţa a decis ca ei să fie cercetaţi în stare de arest.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri