Cei patru suspecţi în cazul dublului asasinat din Mehedinţi, arestaţi preventiv. Unul dintre ei este minor

Data publicării:
crimaMH

Patru suspecţi în cazul dublului asasinat de la Mehedinţi au fost arestaţi preventiv joi noapte. Este vorba de trei adulţi, care îşi vor petrece următoarele 29 de zile după gratii, şi de un minor, care a fost arestat pentru 19 zile. Joi, filmul crimelor a fost refăcut pe malul lacului Meriş.

Anchetatorii au mers acolo alături de cei patru suspecţi, care şi-au recunoscut faptele la interogatoriu şi le-au povestit poliţiştilor cum i-ar fi ucis pe cei doi tineri şi cum i-au aşezat la bordul unei maşini, pe care apoi au incendiat-o.

Rând pe rând, cei patru suspecţi au fost duşi pe malul lacului, unde a fost găsită maşina arsă. Aici, nici unul dintre suspecţi nu a scos nici un cuvânt.

Drogurile ar fi fost motivul din spatele crimelor. Anchetatorii relatează că bărbatul găsit carbonizat era un cunoscut dealer de droguri din judeţul Mehedinţi. În seara de 27 mai, acesta urma să se întâlnească într-un bar din Motru cu mai mulţi consumatori. La discuţii a venit şi o prietenă a dealerului. Scandalul a început după ce traficantul şi clienţii nu au reuşit să se înţeleagă la preţ. Cei patru suspecţi au plecat în urmărirea bărbatului de 28 de ani şi a femeii de 22 care îl însoţea. Când i-au prins, i-au bătut până când aceştia au decedat.

După ce i-au ucis pe cei doi tineri, suspecţii au vrut să scape de cadavre. Au venit cu maşina până la lac şi au vrut să o arunce în apă, dar aceasta s-a împotmolit în nămol, aşa că au incendiat-o.

O echipă de scafandri a început să caute pe fundul lacului levierul cu care se presupune că victimele ar fi fost ucise. Crima a fost comisă la periferia localităţii Motru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri