Dragnea, ultimatum pentru Toader: Au fost declarații contradictorii, lucrurile nu mai pot continua așa

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea cex

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că decizia din coaliție privind soarta ministrului Justiției Tudorel Toader va fi luată vineri sau luni, dar că social-democrații nu vor vota astăzi moțiunea simplă depusă de PNL și USR. Întrebat care sunt nemulțumirile social-democraților privind activitatea ministrului Justiției, Dragnea a evitat să răspundă. În schimb, liderul PSD a declarat că mai mulți membri ai partidului său îl acuză pe Toader că îl sfidează, așa cum afirma deputatul Cătălin Rădulescu zilele trecute.

„Nu putea vota niciun pesedist un asemenea document, care este plin de minciuni. Trebuie să avem o discuție în coaliție, în legătură cu Toader. Există o stare de nemulțumire pe care nu avem de gând să o ascundem, care trebuie lămurită săptămâna viitoare. Le-ați văzut în spațiul public, le-au spus domnul Iordache și alți colegi, le știți deja.

Așa am convenit cu Tăriceanu să discutăm și cu doamna Dăncilă ori vineri, ori luni. La discuție va participa și domnul Tudorel Toader. Au fost declarații contradictorii din partea lui Toader și lucrurile astea nu mai pot continua așa”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat cum se mai înțelege PSD cu UDMR, în condițiile în care Kelemen Hunor a anunțat că formațiunea pe care o conduce nu îl mai susține pe Toader și va vota moțiunea de cenzură, Dragnea a declarat că „Nu am ce să le reproșez celor de la UDMR. Sunt și colegi ai noștri din PSD care ar fi votat moțiunea, dar nu pot vota un asemenea text.”

Întrebat dacă este de părere că ministrul Justiției îl sfidează, așa cum a declarat Cătălin Rădulescu, Dragnea a răspuns că „Pe mine nu mă sfidează, dar asta este părerea lui Cătălin, dar și a altor membri din partid”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri