Gorghiu anunță că un român inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa a fost prins și adus în țară

Data publicării:
alina gorghiu
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu. FOTO: Inquam Photos/ Sabin Cîrstoveanu

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat vineri, pe Facebook, că cel mai căutat fugar, Flaugiu Florin, a fost prins şi a fost adus în ţară. Acesta fusese condamnat la 9 ani şi 10 luni pentru proxenetism şi trafic de persoane şi era inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa.

Gorghiu transmite că astăzi a fost adus în ţară fugarul Flaugiu Florin, pe care îl numeşte „Most Wanted”, precizând că avionul care l-a adus în ţară tocmai a aterizat. Potrivit ministrului Justiției, acesta era inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, fiind condamnat la 9 ani şi 10 luni pentru proxenetism şi trafic de persoane.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Este adus acasă, tocmai a aterizat avionul care a venit în ţară cu fugarul Florin Flaugiu. Omul era inclus pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, condamnat la nouă ani şi zece luni pentru proxenetism şi trafic de persoane. A crezut că va scăpa de închisoare dacă fuge din ţară. A fost însă găsit în Franţa, căutat de mulţi ani, şi, de astăzi va executa pedeapsa într-un penitenciar din România. Acolo vor ajunge toţi fugarii condamnaţi, îi asigur”, a declarat Alina Gorghiu, într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri