Video Reacția primarului PSD din Mioveni, prins de DNA când dădea înapoi o parte din mita primită de la un medic: „Nu am luat, am dat”

Data actualizării: Data publicării:
ion georgescu
Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, (PSD) a fost reținut de DNA miercuri seară. Foto: Facebook

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, (PSD) a fost reținut de DNA miercuri seară. Edilul este acuzat că a cerut 30.000 de euro mită de la un medic ca să-l angajeze la spitalul din localitate. Primarul a fost prins în flagrant în timp ce dădea înapoi 10.000 de euro primiți avans, pentru că nu a putut asigura angajarea.

ACTUALIZARE 21.38 Primarul Ion Georgescu a ajuns miercuri seară la sediul DNA pentru audieri. Întrebat de un reporter de ce este acuzat, edilul a răspuns: „Nu am luat, am dat”, fără a oferi alte explicații.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miercuri seara au loc percheziții la domiciliul edilului, după ce procurorii DNA au organizat o operațiune de tip flagrant. Aceștia au primit informații potrivit cărora primarul se întâlnește cu o persoană căreia i-a promis angajarea în spitalul din localitate, contra sumei de 30.000 de euro. Operațiunea de tip flagrant a fost efectuată în timp ce edilul returna suma de 10.000 de euro pentru că nu a reușit să asigure angajarea. 

Primarul va fi dus la sediul DNA pentru audieri.

Ion Georgescu este primar în Mioveni din 2006. Anterior a fost timp de 6 ani viceprimar.

A mai lucrat în cadrul Dacia, unde a fost șef la depozitul cantinei.

Ion Georgescu este în PSD din 1998.

Știre în curs de actualizare

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri