Tânărul din Brașov, care și-a ucis tatăl și mama vitregă, a fost arestat. Lucra ca bucătar în Franța și venise în concediu în țară

Data publicării:
crima sacele
Bărbatul acuzat că și-a ucis părinții lucra ca bucătar în Franța. Sursa foto: Brașov.net

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul dublei crime din Brașov. Tânărul de 24 de ani, acuzat că și-a ucis părinții, lucra ca bucătar în Franța și venise în țară cu doar două zile înainte să comită fapta. În seara tragediei, bărbatul făcuse o petrecere în casa familiei, iar după ce au plecat invitații, între el și părinți ar fi izbucnit un scandal. Tânărul a luat un cuțit și i-a ucis pe amandoi, iar dimineață a sunat singur la poliție să spună ce a făcut, scrie Brașov.net.

Dubla crimă a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în Săcele, județul Brașov. Tânărul, care era revenit în țară de două zile, și-ar fi chemat prietenii în acea seară la el acasă.

Au băut și e posibil, spun anchetatorii, să se fi consumat și droguri pe parcursul serii. La un moment dat, între petrecăreți a izbucnit o ceartă, iar părinții tânărului ar fi încercat să aplaneze conflictul.

Odată plecați musafirii, și între tânăr și părinții lui s-a iscat un scandal. Într-un moment de furie oarbă, bărbatul de 24 de ani ar fi pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a fi ucis tatăl, iar apoi a omorât-o și pe mama lui vitregă.

Ucigașul ar fi realizat abia dimineață ce a făcut și a sunat la 112. În scurt timp, curtea casei lui s-a umplut de polițiști.

"Cercetările desfășurate până în prezent s-au concentrat în special asupra faptei și autorului ei. Urmează ca în continuare sa stabilim și împrejurările în care a fost comisă fapta. Sunt indicii că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive, dar pentru a afirma acest lucru cu certitudine este nevoie de mai multe probe care sa se coroboreze astfel", a transmis, pentru sursa citată, Adrian Radu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate. 

"Tatăl lui era o fire mai impunătoare, mai strictă un pic, lui nu-i convenea. El având anturaj cu oameni mai așa. Deci se certa des cu tatăl. O dată a dat în el. Mă șochează că erau părinții lui și nimeni nu se aștepta", a declarat un apropiat al familiei pentru sursa citată.

În aceeași zi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri