Video Trei bărbați din Galați, prinși în flagrant când vindeau droguri. Aveau acasă peste un kilogram de stupefiante

Data publicării:
barbat in arest
Credit foto: Guliver/Getty Images

Trei bărbați din Galați au fost arestați preventiv, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau 100 de grame de droguri. În nici trei luni, spun anchetatorii, indivizii ar fi vândut peste un kilogram de cristal, un drog de mare risc. Aceeași cantitate de stupefiante a fost găsită în locuințele suspecților și la percheziții.

Flagrantul a avut loc luni, 27 noiembrie 2023. Cei trei bărbați au fost prinși în timp ce vindeau 100 de grame de cristal (4-CMC, drog de mare risc).

"Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada septembrie – noiembrie 2023, fără drept, acţionând în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpații au procurat, deţinut, depozitat, transportat, distribuit şi vândut către consumatori din județul Galați peste 1 kilogram de cristal (3 – CMC și 4-CMC, droguri de mare risc). De asemenea, în luna noiembrie 2023, au procurat, deţinut, depozitat, transportat, distribuit şi vândut aproximativ 50 grame de substanţă psihoactivă (2-MMC) - din clasa cathinonelor sintetice", transmite DIICOT.

În urma celor 10 percheziții făcute la locuințele suspecților, oamenii legii au descoperit aproximativ un kilogram de droguri de mare risc (cristal), dar și 30 de grame de canabis.

Luni, cei trei indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore. O zi mai târziu au fost duși în fața judecătorului, care a decis arest preventiv pentru 30 de zile.

"Doi dintre aceștia (rude), la data prinderii în flagrant se aflau sub imperiul măsurii preventive a controlului judiciar, fiind trimiși în judecată în anul 2021 de către procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galați pentru fapte similare (proces aflat în faza cercetării judecătoreşti)", mai spun anchetatorii.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri