Trei cazuri de corupţie la Ministerul Muncii

Data publicării:
07022013 20m 20coruptie 20munca-48252

Potrivit informațiilor actuale, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au început o anchetă care vizează persoane angajate în cadrul Ministerului Muncii.

Numele consilierilor vizați de anchetă ar fi Iuliana Coruț și Paula Mănunceanu.

Informațiile vehiculate inițial pe un post de televiziune arătau că vizat în această anchetă ar fi și ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

În urmă cu câteva minute, purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a infirmat informația, subliniind că Mariana Câmpeanu nu este vizată în mod direct în niciun dosar de cercetare penală aflat în lucru la DNA.

Săplăcan a spus că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu derulează cercetări penale care să-l vizeze în mod direct pe ministrul Muncii, infirmând astfel o serie de informaţii apărute joi în presă.

Purtătorul de cuvânt al DNA a mai precizat că pe numele Marianei Câmpeanu nu este începută urmărirea penală în niciun dosar de la Direcţie, arată Mediafax.

Surse judiciare au declarat joi, că anchetatorii au în lucru un caz în care sunt vizate, pentru presupuse fapte de corupţie, persoane din ministerul condus de Mariana Câmpeanu, fără a oferi alte lămuriri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri