Un barman din Iași a fost arestat la domiciliu pentru că ar fi ucis un client, căruia i-a dat un pumn. Victima a murit după 3 săptămâni

Data publicării:
barbat loveste cu pumnul
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un barman din Iași a fost reținut și plasat, ulterior, în arest la domiciliu pentru că ar fi ucis un client. Între cei doi a izbucnit un conflict în fața unui club, care s-a terminat cu un pumn dat de barman clientului. În cădere, victima s-a lovit la cap de beton și, după 3 săptămâni de spitalizare, a decedat pe patul de spital, scrie news.ro.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 13 ianuarie 2024, în jurul orei 04:30, în fața unui club din Iași.

”În fapt s-a reţinut că, la data de 13.01.2024, ora 04.34, M. E. P., în timp ce se afla în faţa clubului (...), fiind în exercitarea atribuţiilor de barman al S.C. ***, i-a aplicat persoanei vătămate S. V. o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a proiectat-o cu capul pe suprafaţa betonată din faţa uşii de acces, în partea exterioară a clubului, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral, cu fractură craniană occipitală, hematom subdural şi contuzie cerebrală”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Victima, în vârstă de 33 de ani, a ajuns de urgență la spital. După 3 săptămâni de spitalizare, pe 04.02.2024, tânărul a decedat. A fost și ziua în care procurorii au început urmărirea penală faţă de barman pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Pentru a proba acuzațiile, anchetatorii au vizionat toate imaginile surprinse, în acea noapte, de camerele de supraveghere din zonă  și au audiat martorii.

O zi mai târziu, pe 5 februarie, barmanul a fost reținut pentru 24 de ore pentru loviri cauzatoare de moarte şi purtare abuzivă. Deși procurorii au cerut arestarea lui preventivă, marți Tribunalul Iaşi a dispus arestarea lui la domiciliu.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri