Un șofer din București s-a ales cu dosar penal, după ce a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină

Data publicării:
politisti in trafic
Șoferul a fost tras pe dreapta pe un drum din Sectorul 6 al Capitalei, la limita cu județul Ilfov. Fotografie cu caracter ilustrativ. FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 35 de ani din Capitală s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină. În autoturismul său, oamenii legii au descoperit 100 de kilograme de materiale pirotehnice, interzise la vânzare. Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, transmite News.ro.

Șoferul, în vârstă de 35 de ani, a fost tras pe dreapta pe un drum din Sectorul 6 al Capitalei, la limita cu județul Ilfov.

După ce i-au cerut actele la control, agenții i-au verificat și mașina. Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit în autoturism aproximativ 100 de kilograme de materiale pirotehnice, interzise la comercializare.

"Şoferul a fost condus la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun, cazul fiind preluat de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase", au transmis reprezentanții Poliției pentru sursa citată.

Bărbatul este cercetat acum pentru producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri