Mega Image își face și magazin online

Data publicării:
mega

Retailerul olandezo-belgian Mega Image a început să îşi construiască echipa pentru viitorul său magazin online.

mega

Acesta se va deschide în a doua parte a anului şi va funcţiona în paralel cu supermarketul Mega Image de pe platforma eMag Marketplace, potrivit unui articol Economica.net.

Retailerul Mega Image, cel mai mare operator de supermarketuri din România, a început procesul de recrutare pentru magazinul online pe care îl va lansa în a doua parte a acestui an, după cum a declarat CEO-ul companiei, Vassilis Stavrou, pentru wall-street.ro

Compania a postat pe un portal dedicat specialiştilor în publicitate, un anunţ de recrutare pentru un post de e-Commerce Marketing Manager. Acesta se va ocupa de creşterea business-ului de Ecommerce şi de gestionarea platformei de shopping online. "Căutăm o persoană care să transfome experienţa de shopping online într-o experienţă inspiraţională şi personală", se arată în anunţ. 

Mega Image a intrat în spaţiul virtual, printr-un parteneriat cu eMag, în 2014. Retailerul a început  să vândă online, pentru început, în jur de 7.500 de articole distincte din 170 de categorii specifice unui supermarket. Livrarea se face la domiciliu, prin curier,dar există şi varianta ridicării produselor din anumite magazine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri