Exclusiv Mircea Geoană, despre riscul unor atentate teroriste în Europa: „Românii să fie un pic mai liniștiți. România este mult mai sigură”

Data actualizării: Data publicării:
geoana 1
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, spune că „România este o țară sigură”. Profimedia Images

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus vineri seara că românii nu trebuie să fie îngrijorați de posibilitatea producerii unor atacuri teroriste pe teritoriul României, în actualul context tensionat din Orientul Mijlociu provocat de războiul dintre Israel și Hamas. Geoană a spus, în cadrul emisiunii LIVE de la Digi 24, că are „toată încrederea” în sistemele de securitate națională și de ordine publică.

„România este mult mai sigură”, a spus Geoană referitor la riscul unor atentate sau atacuri teroriste în Europa. „

România e sigură în plan extern, pentru că suntem în NATO, și în plan intern datorită realităților pe care le avem, suntem o țară sigură și acest lucru cred că trebuie păstrat cu orice preț. Acest lucru îl facem cu toții, să prevenim astfel de situații și să păstrăm ceeac ce are România în plus față de multe alte țări în Europa, un anumit climat social mai liniștit”, a precizat Geoană.

„Vreau ca românii să fie un pic mai liniștiți, deși este greu să fii liniștit când ești bombardat de astfel de imagini și de astfel de informații”, a mai  spus Mircea Geoană.

Editor : Alexandru Rotaru | Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri