Video Momentul în care tânăra care dădea examenul pentru permis a făcut accident, în Brăila, surprins de camerele video. Cine a fost de vină

Data actualizării: Data publicării:
accident rutier
Momentul în care tânăra care dădea examenul pentru permis a făcut accident, în Brăila, surprins de camerele video. FOTO: Digi24

Polițiștii din Brăila fac anchetă după ce o mașină școală a fost implicată într-un accident rutier chiar în timpul probei practice. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Ancheta trebuie să stabilească de ce tânăra de 19 ani, care susţinea examenul auto, avându-l în dreapta pe polițistul examinator, nu a acordat prioritate mașinii cu care s-a ciocnit. 

Accidentul s-a petrecut într-o intersecție din oraș.

În imaginile video care au surprins momentul impactului, se vede cum tânăra de 19 ani venea de pe șoseaua principală, a făcut stânga fără să acorde prioritate și s-a ciocnit violent cu alt autoturism.

Polițistul examinator care se afla în mașină a fost grav rănit și a fost internat la Spitalul din Brăila - secția chirurgie, cu multiple traumatisme craniene.

O altă femeie, care era pe bancheta din spate a fost rănită la față, fiind transferată la un spital din București.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, Prefectura Brăila face cercetări privind accidentul de muncă, având în vedere că evenimentul rutier s-a petrecut in timpul serviciului.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri