Ninge pe Transalpina și s-a depus zăpadă. Se circulă în condiții de iarnă, drumarii intervin cu utilaje

Data actualizării: Data publicării:
ninsoare si utilaje de deszapezire pe transalpina
Ninge pe Transalpina și s-a depus zăpadă. Se circulă în condiții de iarnă, drumarii intervin cu utilaje. Foto: Facebook/DRDP Craiova

Se circulă în condiții de iarnă pe Transalpina, unde ninge şi este depusă zăpadă pe carosabil. Drumarii intervin cu utilaje și material antiderapant. Centrul Infotrafic anunţă că în mai multe judeţe plouă, iar în Cluj, Iaşi şi Vaslui este ceaţă.

Centrul Infotrafic precizează că nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

 Se circulă în condiţii de iarnă (zăpadă pe carosabil de 1-3 cm) pe DN 67C Novaci-Rânca, judeţul Gorj, nefiind impuse restricţii de trafic, potrivit sursei citate. DRDP Craiova a transmis că în zonă se acţionează cu material antiderapant şi două lame.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Cluj, Iaşi şi Vaslui.

”Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, dar şi în mun. Bucureşti. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil umed, în condiţiile unor precipitaţii sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii recomandă șoferilor să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite depăşirile riscante şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri