Noi audieri în dosarul fetei găsite moartă în canapea. Polițiștii au găsit în casă amprentele unui bărbat și l-au adus la declarații

Data actualizării: Data publicării:
politist de la criminalistica
Au loc noi audieri în dosarul fetiței care a fost găsită moartă în canapea, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Au loc noi audieri în dosarul fetiței care a fost găsită moartă în canapea, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. Mama fetei a dat declarații anchetatorilor de la Serviciul Omoruri din Capitală. Surse din anchetă spun că astăzi va mai fi audiată o persoană ale cărei amprente au fost găsite în apartament.

Mama fetei a fost audiată aproximativ jumătate de oră de către anchetatori. La ieșirea de la Serviciul Omoruri din Capitală a refuzat să facă declarații.

Surse Digi24 spun că luni vor fi mai multe persoane audiate, printre care tatăl fetei și un bărbat ale cărui amprente au fost găsite în apartament.Bărbatul respectiv spune că a stat în chirie în acel apartament și că a fost surprins că a fost luat și adus la poliție pentru declarații.

La Serviciul Omoruri va fi adus și fratele fetei.

Cadavrul copilei a fost găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, la începutul lunii iunie. Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos, după ce fusese dat în urmărire internaţională. Bărbatul în vârstă de 38 de ani figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, el fiind considerat periculos. Un tribunal din Amsterdam a dispus predarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel autorităţilor competente din România.

Avocatul Adrian Cuculis a spus că Marcel Şerbuc şi-a recunoscut crima. Potrivit avocatului, acesta a mărturisit că fata l-a lovit iar el a ripostat, a lovit-o peste faţă, apoi s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Pentru că a început să sângereze pe gură, iar el s-a „speriat”, a luat un şiret şi a stragulat-o, după care a curăţat casa şi a pus cadavrul fetei în lada canapelei. 

Mama fetei a fost găsită de autoritățile spaniole, în urma unei alerte transmise la nivelul UE de autoritățile de la București. Existau informații ale polițiștilor români că mama fetei moarte și concubinul acesteia, au ieșit din țară pe cale rutieră de mai bine de o lună, drept urmare au cerut sprijin autorităților, prin Europol, pentru depistarea celor doi. Femeia a fost ridicată de polițiștii spanioli și a fost adusă în țară.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri