O femeie a fost prinsă de polițiștii rutieri din Cluj cu 1 kilogram de droguri în loc de roată de rezervă

Data actualizării: Data publicării:
WhatsApp Image 2023-09-28 at 16.40.48
Sursa foto: DIICOT

O femeie a fost prinsă de polițiștii rutieri din Cluj-Napoca cu 1 kilogram de 3-CMC, drog sintetic denumit și "cristal", ascuns în mașină, arată un comunicat DIICOT.

Procurorii DIICOT au dispus ieri reținerea inculpatei, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În seara de 27 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Cluj Napoca au oprit în trafic, pentru control, mașina condusă de inculpată. Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 37 de ani a devenit agitată în timpul controlului, iar polițiștii au dispus controlarea mașinii. În portbagaj, în compartimentul roții de rezervă, au găsit o pungă de 1 kilogram de drog de mare risc, 3-CMC, (cunoscut și sub denumirea de cristal).

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe raza județului Bistrița Năsăud, au fost identificate și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri