O femeie din Timiș ar fi fost înjunghiată de amantul pompier. Victima și-a sunat imediat soțul, care a alertat 112

Data publicării:
umbre de barbat si femeie cu cutit in mana
Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie de 32 de ani din Giroc, județul Timiș, a fost înjunghiată de două ori în spate de un tânăr pompier, chiar în fața blocului în care locuiește acceasta. Potrivit Tion.ro, agresorul ar fi amantul tinerei și, cel mai probabil, gestul său a venit într-un moment de gelozie. Victima a reușit să își sune soțul, care a alertat 112. Tânărul pompier a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Agresiunea a avut loc marți, în jurul orei 12:00, în Giroc, județul Timiș. Femeia de 32 de ani se întocea acasă, când a fost atacată de bărbatul de 24 de ani, pompier la ISU Banat. Acesta o așteptase în fața blocului și, după ce a înjunghiat-o de două ori în spate, a fugit, scrie sursa citată.

Victima a reușit să își sune soțul să îi spună ce s-a întâmplat. Bărbatul a fost cel care a alertat 112.

“În jurul orei 12:23, polițiștii din cadrul postului de poliție Giroc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit pe strada Constelației din localitatea Giroc. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", au transmis reprezentanii IPJ Timiș.

În cursul după-amiezii de marți, bărbatul de 24 de ani a fost prins de polițiști la Buziaș și a fost dus la audieri la Parchetul Militar. În cursul nopții, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri