PNL l-a botezat „Gheorghe” pe fostul primar Nicolae Robu într-un afiș electoral alături de Nicolae Ciucă

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-04-18 193123
Președintele PNL Nicolae Ciucă și candidatul PNL la Primăria Timișoarei, Nicolae Robu. Foto: captură video Tion.ro/ YouTube

Un afiș electoral care îl promovează, alături de Nicolae Ciucă, pe Nicolae Robu la Primăria Timișoarei a stârnit controverse, după acesta din urmă a fost botezat „Gheorghe”, transmite tion.ro. Greșeala, se pare, le aparține celor care s-au ocupat de promovarea partidului la nivel național.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un afiș electoral, amplasat pe drumul spre Șag, în care apare liderul de la nivel național al PNL, Nicolae Ciucă, ar fi trebuit să îl promoveze pe candidatul PNL la Primăria Timișoarei, Nicolae Robu. Fostul primar a fost botezat „Gheorghe”.

Liderii PNL spun că greșeala nu are legătură cu PNL Timiș, potrivit publicației locale. Marilen Pirtea a garantat acest lucru, și chiar și Nicolae Robu a confirmat.

„Reacționez fără încrâncenare, în orice caz. Este o greșeală – și a greși e omenește, nu? – a celor care lucrează cu partidul la nivel național. Sper, când refac, să nu mă boteze Ioan Robu”, a comentat, pentru Tion, fostul primar.

PNL a decis să-l aleagă pe fostul edil al Timișoarei Nicolae Robu drept candidat la Primăria Timișoara.

Robu, în vârstă de 68 de ani, este urmărit penal de DNA. Dosarul are legătură cu emiterea unei autorizații de construire, iar fostul primar din Timișoara este vizat, împreună cu mai mulți foști subordonați.

Nicolae Robu a fost ales primar al municipiului Timişoara în anul 2012 şi în anul 2016, însă în anul 2020, când a candidat pentru cel de-al treilea mandat, a pierdut în faţa actualului edil, Dominic Fritz (USR).

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri