O mașină SPP aflată în misiune a fost implicată într-un accident mortal pe DN 1

Data actualizării: Data publicării:
politie

O mașină a SPP, aflată în misiune, a fost implicată într-un accident mortal, vineri, după ce a lovit un vehicul care ieșea de pe un drum lateral, în Timișul de Jos. În urma impactului, o persoană din vehiculul ieșit în DN 1 a murit.

Surse oficiale au declarat, pentru Mediafax, că autoturismul SPP, aflat în misiune, fără demnitar, a fost implicat într-un accident, în județul Brașov. Potrivit acestora, la trecerea prin localitatea Timișul de Jos, un autoturism a ieșit de pe un drum lateral și a intrat în coliziune cu cel al SPP-ului.

În urma accidentului, o persoană aflată în mașina care a ieșit de pe drumul lateral a murit.

De asemenea, un angajat SPP a fost și el rănit.

Un autoturism al SPP, aflat în misiune, fără demnitar, a fost implicat într-un accident în județul Brașov. Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe DN1, în direcția Brașov, iar la trecerea prin localitatea Timișul de Jos, un autoturism a ieșit de pe un drum lateral și a intrat în coliziune cu cel al SPP. SPP transmite condoleanțe familiei celui decedat”, precizează Serviciul de Pază și Protecție, într-un punct de vedere remis Mediafax.

Sursele din Poliție au precizat că șoferul care ieșea de pe drumul lăturalnic, în vârstă de 73 de ani, a vrut să întoarcă prin loc nepermis. De asemenea, angajatul SPP a fost și el rănit ușor.

Polițiștii continuă ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri