Video Pistolarul din Gorj a fost văzut aseară, dar polițiștii nu au ajuns la timp la locul indicat de martori

Data publicării:
cautari gorj
Bărbatul de 52 de ani din judeţul Gorj este căutat în continuare. Foto: Captura video Digi24

Mobilizare de forță în județul Gorj, acolo unde un individ care a tras 4 gloanțe într-un bărbat este de negăsit de aproape 2 zile. Suspectul a fost surprins, aseară, de camerele de supraveghere la aproximativ 30 de kilometri de locul atacului. Potrivit unor surse din anchetă, atacatorul a fost la un pas să fie prins sâmbătă seară, după ce a fost văzut și urmărit de un șofer, care a sunat imediat la 112. Însă chiar și așa, polițiștii nu au reușit să-l prindă.

Bărbatul de 52 de ani din judeţul Gorj este căutat în continuare. Sute de polițiști scotocesc centimetru cu centimetru întreaga zonă la sol, însoțiți de câini, iar din aer un elicopter survolează zona. „Poliţiştii efectuează verificări prin toate mijloacele pentru depistarea bărbatului, acesta fiind surprins de camere de supraveghere, imaginile aflându-se în posesia oamenilor legii încă de ieri”, au adăugat reprezentanţii IPJ Gorj.

„Politiştii şi jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă. Efectivele angrenate în căutarea bărbatului au fost suplimentate cu forţe de ordine din judeţele limitrofe şi municipiul Bucureşti, fiind utilizate toate mijloacele şi tehnica din dotare”, a transmis, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj.

În continuare, zona este supravegheată de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.

„Încă o dată facem apel la cetăţeni să apeleze numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care deţin informaţii utile care sa ne conducă la identificarea bărbatului”, a arătat sursa citată.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri