Ploieștenii vor avea din nou apă caldă, după mai bine de două luni

Data publicării:
O persoană dă drumul la apă la chiuvetă.
Foto: GettyImages

Locuitorii din Ploiești vor avea din nou apă caldă, după mai bine de două luni, a anunțat marți seara primarul Andrei Volosevici. Potrivit edilului, primăria a primit avizul Consiliului Concurenței pentru a prelua de la Consiliul Județean serviciul de alimentare cu energie termică produsă în mod centralizat. Cel mai probabil, ploieștenii vor primi apă caldă până pe 16 octombrie, spune Volosevici.

Potrivit primarului, primăria va atribui direct către firma Termo Ploiești contractul de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică într-o ședință urgentă convocată în această seară.

„Am obţinut avizul Consiliului Concurenței cu privire la intenția de atribuire directă către SC TERMO PLOIEŞTI SRL a contractului de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică produsă în mod centralizat, în sistem producție, transport, distribuție al municipiului Ploiești (obligatoriu conform legii)”, a anunțat edilul într-o postare pe Facebook.

Ploieştenii au rămas fără apă caldă de la 1 august, iar edilul a anunțat că cel mai probabil situația va fi remediată până pe 16 octombrie.

„M-am asigurat ca avem necesarul de gaz până la sfârșitul lunii, iar pe 15, cel mai târziu 16 octombrie, ploieștenii vor avea apă caldă și căldura. Totodată, ieri s-a finalizat procesul de predare-primire între Consiliul Judeţean Prahova şi Municipiul Ploieşti a rețelei primare de termoficare şi a SACET Brazi”, a mai spus primarul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri