Adrian Giurgiu (USR Mureş): Vom crea un pol de dreapta cu PMP şi Forţa Dreptei la nivel naţional

Data publicării:
deputatul usr Adrian Giurgiu portret
Deputatul Adrian Giurgiu anunță că USR va forma un pol de dreapta împreună cu PMP și Forța Dreptei. Foto: cdep.ro

Deputatul USR Mureș, Adrian Giurgiu, a declarat joi că formaţiunea sa va crea un pol de dreapta la nivel naţional pentru alegerile de anul viitor, în care se vor regăsi PMP şi Forţa Dreptei, ca alternativă la actuala guvernare. El nu exclude colaborări punctuale cu UDMR.

„Vreau să mai accentuez, vom crea un pol de dreapta, pentru că vedem ce se întâmplă la nivel naţional cu PNL şi PSD, care au pus mâna pe putere, nu ştiu ce să facă cu ea, taxează oamenii în continuare. Nu se pregătesc nici pentru iarna asta, nici din punct de vedere fiscal nu încearcă să ajute firmele, PFA-urile, nici microîntreprinderile. Trebuie să creăm pentru anul viitor, în 2024, o soluţie reală, o alternativă la acest mod greşit de a merge ca până acum de 30 de ani. Peste 30 de ani ţara asta a fost condusă greşit cam de aceiaşi oameni. În aceleaşi două-trei partide venim cu o alternativă. Este cea mai mare alternativă reală pe care o au oamenii şi o vor avea în 2024. Îi vom avea alături de noi pe cei de la PMP şi pe cei de la Forţa Dreptei şi astfel vom crea un pol de dreapta, care va fi creat în jurul USR şi vom porni doar de la măsuri şi de la oameni”, a afirmat deputatul Adrian Giurgiu joi, la Târgu Mureș, potrivit Agerpres.

Parlamentarul USR Mureş a subliniat că PSD şi PNL nu îşi au locul în această discuţie referitoare la colaborarea pentru alegeri, fiindcă se doreşte o alternativă.

Totodată, în privinţa UDMR, Adrian Giurgiu a afirmat că nu ştie dacă această formaţiune îşi doreşte concret să intre în acest pol de dreapta, însă nu exclude o colaborare punctuală pe anumite măsuri.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri