Ambasadoarea SUA la București, mesaj pentru premierul Marcel Ciolacu după învestire

Data actualizării: Data publicării:
Kathleen Kavalec la guvern
Ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, a transmis joi pe Twitter „felicitări lui Marcel Ciolacu pentru formarea noului guvern” și aplaudă creșterea numărului de femei miniștri de la 2 la 5.

„Felicitări lui Marcel Ciolacu pentru formarea noului guvern al României. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră și întreaga echipă pentru a continua parteneriatul strategic puternic dintre Statele Unite și România, care rămâne solid.

Aplaudăm noul guvern al României pentru creșterea numărului de femei miniștri de la 2 la 5. Este un pas important în direcția diversității și a egalității de gen, la cel mai înalt nivel al guvernului. SUA vă sunt alături în calitate de partener și aliat. #Femeiînpolitică”, a transmis Kathleen Kavalec.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Guvernul Ciolacu a fost învestit cu 290 voturi din 385 exprimate, 95 împotrivă și nicio abținere. „O să încerc să mă ridic la nivelul așteptărilor românilor”, a spus Marcel Ciolacu după aflarea rezultatului.

Prim-ministrul şi cabinetul său au la Palatul Victoria, începând de la ora 19:00, prima şedinţă a Executivului de la instalarea în funcţie.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri