Sari la conținut
News Alert

Atac suburban al unui deputat PSD la adresa a doi jurnalişti: "Scelerata", "Talibanul", "personaje sinistre"

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, recurge la un limbaj violent împotriva jurnaliştilor Ioana Ene Dogioiu şi Rareş Bogdan, după criticile aduse de aceştia din urmă Curţii Constituţionale. Pleşoianu este una din vocile intens promovate de Sputnik, agenţie rusă de ştiri, unul din principalele instrumente de propagandă ale Kremlinului.

"Scelerată", "sinistră", "taliban", "patriot închipuit", sunt doar câteva din apelativele cu care li se adresează deputatul PSD Liviu Pleşoianu, într-o intervenţie publică în care pozează în apărătorul curţii Constituţionale.

Pleşoianu, însărcinat de social-democrați cu o poziție importantă de reprezentare la nivel european, este un nume invocat des și în termeni laudativi pe agenția Sputnik, principalul instrument de propagandă al Kremlinului.

Mai jos, postarea politicianului PSD:

U.M.Dogioiu și Rareș Bogdan-TALIBAN sunt trimiși de Noua Securitate, din care fac parte, să atace CCR înaintea Deciziei de azi. Această #SCELERATĂ, care cerea (tot la Bogdan-TALIBAN în emisiune) "arestarea judecătorilor CCR", e "jurnalista" la care merg Kovesi și Coldea să dea "interviuri"... Acest #SCELERAT, patriotul închipuit și #INSOLVENT, care se bate pe burtă cu Iohannis, spunea în iarnă că "PSD nu poate scoate un milion de oameni în stradă pentru că n-are atâtea scaune cu rotile"...

Asta e, dragi români, Noua Securitate despre care tot vorbesc! Niște personaje sinistre, cărora au început să le tremure indispensabilii și care, DE FRICĂ, aruncă în luptă toată MIZERIA de care dispun și care îi definește ca_creaturi! S-a epuizat nisipul din clepsidră, securiștilor! "Tic-tac", cum ar zice colonelul vostru acoperit...

P.S. Am tot respectul pentru Curtea Constituțională a României! Milioane de români au. Și vor apăra, VOM apăra această instituție de atacurile, de orice fel, ale sceleraților de orice fel!