Bădălău, despre maneaua jignitoare la adresa diasporei: Cred că a fost o improvizație

Data actualizării: Data publicării:
badalau manele diaspora

Senatorul Niculae Bădălău a făcut noi precizări cu privire la „dedicația” făcută de o formație de maneliști, la o petrecere din curtea sa, la adresa diasporei: „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Niculae Bădălău a spus că au fost mai multe formații care au cântat la acea petrecere.

Respectiva formație cred că a fost undeva la 4-5 dimineața. Nici nu știu dacă mai eram acolo, plecasem cu soția. Și au cântat ce au cântat”, a spus el.

E foarte greu la astfel de formații să le controlezi textul și să știi ce dânșii au în texte. Cred că a fost o improvizație. Dezaprob în totalitate un asemenea limbaj și o asemenea atitudine.

Niculae Bădălău apare într-o filmare făcută la o petrecere de botez care a avut loc joi noapte în Bolintin Vale, alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: „Să vină diaspora / Că noi ne p...m pe ea”. În filmare se mai aud versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri