Barbu, după cinci ore de discuții cu fermierii din Botoşani şi Timiş: „Au înţeles că există bani pentru toate problemele lor”

Data actualizării: Data publicării:
barbu la discutii cu fermierii
Foto: Facebook/Florin Barbu

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat miercuri că, după cinci ore de dezbateri, fermierii din Botoşani şi Timiş au înţeles că în bugetul Ministerului există bani pentru toate problemele lor, iar prin actele normative adoptate şi pe care Guvernul le va adopta în săptămânile viitoare vor fi rezolvate revendicările acestora.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Discuţii cu fermierii din Botoşani şi Timiş! După cinci ore de dezbateri, fermierii din Botoşani şi Timiş au înţeles că în bugetul Ministerului există bani pentru toate problemele lor şi că prin actele normative adoptate şi pe care le vom adopta în săptămânile viitoare, vom rezolva revendicările lor”, a scris Florin Barbu, miercuri pe Facebook.

Acesta a mai spus că se bucură că „dialogul a fost soluţia şi le-am promis că vom avea o comunicare mult mai bună, prin comunicate de presă cât mai explicite şi întâlniri periodice”.

„Sunt alături, ca întotdeauna, de fermierii noştri şi le mulţumesc tuturor pentru răbdare, munca depusă şi implicare!”, a conchis ministrul Agriculturii.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri