Sari la conținut
News Alert

Brăila. Guvernul Tudose l-a numit prefect pe finul premierului Tudose

În şedinţa de Guvern de miercuri au fost făcute mai multe schimbări la nivelul prefecţilor. Unul dintre cei care şi-a pierdut postul este Mădălina Cochino, "moştenită" de PSD de la fostul Executiv Cioloş. În locul ei, Guvernul Tudose a numit un apropiat al premierului. 

 

De miercuri, judeţul Brăila are un nou prefect, în persoana lui George Adrian Paladi, în vârstă de 38 de ani. Potrivit publicaţiei debraila.ro, Paladi o înlocuieşte pe Mădălina Cochino, a mai lucrat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, iar la începutul anului a demisionat din PSD. În trecut a activat şi în mediul privat, fiind administrator al unei firme printre clienţăă căreia s-au numărat şi instituţii publice. 

Însă, mai scriu jurnaliştii de la debraila.ro, Paladi are şi o strânsă legătură cu premierul Mihai Tudose, originar din acelaşi judeţ. „Sunt un om onest, bine pregătit. Da, este adevărat că sunt finul domnului Tudose. Nu a fost însă un avantaj. Vă spun că sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat în mediul privat”, a precizat George Adrian Paladi, pentru debraila.ro.

Mădălina Cochino, în locul căreia vine pe post de prefect Paladi fusese numită de guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş.