Cătălin Cîrstoiu: „Sufletul meu, viaţa mea este una liberală, este o viaţă dedicată unei activităţi liberale”

Data publicării:
catalin cirstoiu rade
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul comun al PNL şi PSD la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a afirmat, luni la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4, că „sufletul meu, viaţa mea este una liberală, este o viaţă dedicată unei activităţi liberale”. El a adăugat că Bucureştiul ar trebui să fie un oraş în care proiectele mari şi de anvergură să fie considerate de interes naţional, deoarece Capitala României reprezintă „un interes naţional”.

„Sufletul meu şi viaţa mea este una liberală, este o viaţă dedicată unei activităţi liberale şi cred eu că, prin pragmatismul, prin atitudinea concretă a acestei profesii, voi putea să fac din Bucureşti un oraş aşa cum trebuie sa fie el. Mă gândeam că Sectorul 4 este un sector frumos, asta datorită unui primar eficient. Daniel Băluţă a demonstrat că pot fi proiecte mari, dincolo de opreliştile Primăriei Generale a Capitalei, dincolo de opoziţia acestei instituţii, dincolo de multe altele. Dar mă gândeam cum ar fi sa fie un Bucureşti fără şobolani? Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti curat? Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti în care proiecte mari, proiecte de anvergură să fie considerate proiecte de interes naţional, pentru că da, Capitala României reprezintă un interes naţional”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, luni la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

„Mă gândeam cum ar fi să avem viziunea unui transport eficient, mă gândeam cum ar fi să poţi să mergi într-un parc, să ai linişte, să ai posibilitatea unor activităţi culturale?”, a continuat el, potrivit News.ro.

„Mă gândeam cum ar fi să trăim într-un oraş în care să nu existe, pe cât posibil, problema drogurilor şi mai mult, pentru că nu pot face abstracţie de structura mea, mă gândeam cum ar fi ca Bucureştiul să fie un centru educaţional serios? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie precum Berlinul un oraş universitar? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie condus de un primar care să comunice cu oamenii, care să vorbească cu oamenii? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie un oraş pieptănat, aranjat, nu aşa cum e acum”, a mai spus medicul Cîrstoiu.

El le-a promis liberalilor de la PNL Sector 4 că va face tot posibilul să îndeplinească proiectele pentru dezvoltarea Bucureştiului şi i-a mulţumit liderului PNL Nicolae Ciucă pentru sprijinul fantastic în a construi „un Bucureşti modern, într-un Bucureşti real, într-un Bucureşti al viitorului”.

„Desigur, din punctul meu de vedere, din dorinţa şi din abnegaţia mea, eu vă promit şi vă promit solemn că voi face să fie posibil, dar în egală măsură nu pot să vă spun decât un singur lucru – acest lucru cu siguranţă nu e posibil fără ajutorul dumneavoastră. Iar, din punctul meu de vedere, veţi primi toate aplauzele pentru acest lucru. Va urma o perioadă grea, de multă muncă, iar eu sunt ferm convins ca fiecare dinte dumneavoastră sunteţi lideri de opinie acolo unde munciţi, acolo unde trăiţi, în familia dumneavoastră de acasă şi în familia dumneavoastră profesională. Aşa e formată. Şi mai mult de atât, vreau să vă spun că în domnul preşedinte Nicolae Ciucă am găsit un sprijin fantastic în a construi un Bucureşti modern, într-un Bucureşti real, într-un Bucureşti al viitorului. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră şi, din sufletu meu, vă spun că vă iubesc”, a conchis Cătălin Cîrstoiu.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri